javascript:void(0) Save

terkejut hujan datang jb pagi-pagi

+ hujan +
cerita pagi nie nak cerita pasal hujan
" tapi "
bukan cerita pasal kumpulan hujan
lebat betul hujan pagi nie area kawasan jb
semua mesti lemah kalau hujan dipagi hari
+ rasa mcm malas nak mangun & pi keje +
+ perjalanan kt menjadi lambat +
+ jalan licin tak leh rempit +
+ sejuk tak terkata +
walau apa pun terjadi perjalan hidup dan keja
mesti diteruskan jua
+ selamat pagi dan selamat hari rabu +
bagaimana cuaca ditempat anda dipagi nie
marilah kongsi suka suki di pagi hari.
terima kasih kepada penaja sarapan pagi
- cik hanis -

13 comments:

~ujicham~ said...

pagi2 aku dah kena marah ngan pak guard dong... sejuk2 dia bikin aku panas. adeke dia tak kasi aku swipe kat security. time hari hujan lak tu. sedang aku kebasahan.. sob sob sob. tgh jln, si mamat procurement belagak tu plak tak reti bawak slow.. habis terpercik ayer kat aku.. hish....

Nasha Ajis said...

sini x ujan..
cerah je,
dh bape ari ni panas terik...

nota kecik, incik sparky star, aku ade award utk ko..sile ke blog aku yer..

sparkystar said...

pagi yg panas nie..luahan ati yg penuh kesyahduaan..ngeh3,sabo je la..

sparkystar said...

lavista ajis
yeker..bgus la,jgn sangka ujan smpai ke ptg,sdiakn pyung sblum ujan.ngeh3..ada award akn ku terbang ke blog mu jap lagik.huhu

Monkey D Luffy said...

aku tgh cuti2 wei... 2hb baru keja

sparkystar said...

cisss..lame gilak cuti eh,ape bikin bro..mane mahu pi cuti2 malaysia...

.penguin. said...

huahua,
buat saspen gue jep,
ingat hujan kumpulan tuh,

pagi niey pun ujan lah..
bangun lmbt gile,
hahaha,

sori nyebok kat blog,
interested lak nak bace
;P

eddie dewanaga said...

tempat gua ujan dari mlm tadi beb...

sampai pagi, sejuk giler!!!

bagus kalau salji terus bumi johor yg bertuah ni, besok kan christmas!!!

sparkystar said...

penguin
anda terkena pangilan blog hangittttttt!!! hahaha

sparkystar said...

eddie
salji kat jb,tidakkk bro.mustahill
lau bnda nie trjadi itu adalh tanda2 nak kiamat

QueenWizza said...

ingt kumpulan hujan td..

hehe..

best pe ujan2 pepagi
as a challenge utk bgn pg.
see..ko bjaya gk bgn!

Mogen Ali Rico said...

aku sedih melihat keadaan uji pagi tadi..dgn baju yang kuyup..tudung yang bertompok2..kasut penuh dgn lecak..aku betul2 simpati terhadap beliau..mari kita makan nasik

sparkystar said...

wizza
korg ttipu.ngeh3,jgn marah..kihkih
...................................

mogen
ksian kat dia..marilah sama2 bdoa atas kesjahteraan dia..xde tmp mgadu,abg wari jauh dmta.tmbah2 nasi lagik mogen..