javascript:void(0) Save

teknik-teknik menjawab tepon dengan betul

Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite amalkan adelah salah dan kebanyakannye sama.terpikir kah anda untuk menjawab dengan jawapan yang betul,jadi disini kite akan cube untuk menukarkan jawapannye
(tak le korang boring sangat kalu jadi operator)
+ haloo.may i speak to luffy please? +
maap.sini bukan balai polis
+ haloo..siapa disana?+
ntah,saya kat sini,mane le saya tau sape kat sane
+ haloo,leh sy bcakap ngan ayah awk? +
nak cakap cakap je ler. buat ape tanye saya
+ haloo,bleh sambungkn ke nombor 323? +
maap cik,nombor tak boleh disambung,hanye boleh dicampur
+ haloo,mak ade rumah? +
mak takde rumah.bapak ade pasal rumah ni bapak yang beli
+ haloo galuh,buat ape tu? +
kan ke saya tengah bercakap ngan awak kat tepon ni
+ boleh saya bercakap ngan uji? +
maap.nombor yang anda dail tidak mahu memberikan perkhidmatannye.time kacih.
+ halo tolong panggilkn hanis.sy nk bcakap dgannye +
sila panggil sendiri.saya sibuk.maap
+ halloo... .. +
haloo.pusat sakit mental disini.anda ingin mendaftar?
+ haloo.saya nak tumpang bertanya.. +
maap.ini bukan kaunter pertanyaan
+ haloo.betul ke ini nombor 3234412? +
sila dail sekali lagi.kalu saya masih menjawab betul le tu
+ assalammualaikum +
waalaikummussalam..(tupp!..terus letak tepon.salam kite wajib)

17 comments:

Dhada said...

HAHAHA gerenti owg yg tepon tu bengang tahap cipan ;D

sparkystar said...

dhada
kalau leh masuk trus dlm tepon dah la kamo cekik olang itu kan..hehehehe

Mogen Ali Rico said...

hehehe...tang yang last skali tu aku suka..miahahahhaha

sparkystar said...

mogen
ko suka yg tue ker.tak mbazir kdit or masa kan..huhuhu

QueenWizza said...

amboi.
ko pnh try jwb tipon cmtu ke??

M.K is Tun Mamat said...

seb baik xleh kirim bom ke.. parang ke kan.. haahaha.. mau da pecah kepala org yang jawab mcm tu..

sparkystar said...

wizza
wat masa nie lom penah lagik,tp aku akn cuba sedaya upaya tuk wat yg tbaik.hahaha
...................................

inchik mamat
ganas tahap taliban,seram lak aku.huhu

Galuh Cendra Kirana said...

Ko memang..kalo ko jwb tipon cenggitew ader gak yg kene geget tipon kang...kuikuikui

sparkystar said...

galuh
jgn kata gigit tepon,sendal tepon dalm mulut aku ada lah..hehehhe

Monkey D Luffy said...

kenapa nama cik ain disebut berulang kali... confuse ni

~ochie~ (^_^)v said...

hahahha... bravo bravo.... teknik gaya dari mana tu? hakhakhak...

pink_butterfly said...

hehe...sgt funny la entri nih! tguling2 si rama2 mbacanya...

btw, ehem2...ain?haha...kantoii!

Galuh Cendra Kirana said...

Yer saperkah cik ain sebenornye yew Luf..otak mami jarum ku ligat berfikir..Siaper da Ain tu Boyy..

Nazirah_Turtle said...

hakhakhakhak..
klo org cri Ain je la kne jwb cam2kan??
klo dy cri Semah ke,Rogayah ke..
jwb laen lak kan??hahahahha

Nazirah_Turtle said...

hhahahahhaha...
klo org tu cri Ain je la kan kta kne jwb gi2??
klo dy nk cri Semah ke..Rogayah ke..
jwb len lak la kan??hhah

sparkystar said...

luffy
ain mane ek,tu yg aku tak tahu.tiada kaitan ant hdup n mati.hehehe
...................................

ochie
bremboo..teknik kekuatan dalaman naruto la,lalalala..
...................................

pinky
adoyyaiiiii...korg jelus ke aku letak name ain nie.ciss,jap agi aku tukar name korg k..ngeh3

sparkystar said...

galuh
boyy..tidakkk,jgn pgil name manje aku di opis.malu i nyahh..huhu..
...................................

nazirah
haah ek,kesian kat ain kan.alahaii anak omak