javascript:void(0) Save

kalau tak puas hati bacalah


mungkin semua orang penah buat silap
cuma kesilapan yang mcm mane tu kt tak tahu
di kesempatan ini inchik sparkystar
nak mintak maaf kepada semua blogger
jika ada tersalah ckp, tersalah kata
terkumen yang bukan-bukan ke
(walaupon aku rasa takde)
maafin aku terutama kawan-kawan blogger
dan insan yang tersayang
(sape yg tsayang tu korang tak payah la tahu)
tak baik bermusuhan
berbaik la semua erat kan silaratulrahim
sesama umat tidak kira
+ pangkat + darjat + bangsa + agama + jantina +
:: buang yang keruh ambil yg jernih ::

8 comments:

MaszLaVista said...

ntah laa encik razlan yer,
sejak seminggu lepas ade laa sorang insan yg ngaku name beliau tu reza masok blog org nak komen yg bukan2 lak..kalo x puas ati face to face je laa kan?
ni nk hentam2 org dlm blog lak!

hanis said...

yolah tu

sparkystar said...

maszlavista
cissss..kuak ajo!! brani dia sakiti mber aku..setkan time aku nak ajak dia lawan dam ular..hehehe
...................................

hanis
yolah tu kembali..blurrrrrr

MaszLaVista said...

aku ingt nk ajak die lawan tgn je cik sparky star..
konpem aku menang sebab lengan aku kuat dan sehat

sparkystar said...

maszlavista
makiahh..tatottnye aku mndengor nye lengan beso kau nie spesis pepaya ker..hahaha

Mogen Ali Rico said...

buang yang keruh ambil yang jernih..yer ker bro..aku tau ko selalu buang air yang jernih..nananan lalalallalal

sparkystar said...

mogen
cisss...sosodap jek,teknik penyeruan(ala2 naruto)

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

maaf la sesame kita...
ye...hidup didunia blog ni..
seperti hidup didunia tanpe sedar juga.. kn?