javascript:void(0) Save

treasure hunt 09/10

+ treasure hunt +
... alhamdlah ...
tamat sudah pengembaraan inchik sparky
dalam treasure hunt yang dianjurkan oleh
... malaysia marine and heavy engineering ...
(mmhe.sdn.bhd)
bertempat di
+ eagle ranch resort +
port dickson
30-31/01/2010

dihadapan pintu masuk
mmhe.sdn.bhd
dari pukul 7pagi peserta sudah berkumpul
tidak sabar menunggu tuk berlepas
huhuhu
setelah bertungkus lumus 8jam beradu fikiran tuk
menyelesaikan soalan-soalan yang diberikan
akhirnya sampai juga inchik sparky and the geng bas sekolah
ke destinasi
sungguh penat tapi sangat-sangat gumbira
selepas check in
kami dikerahkan tuk berkumpul sekali lagi
kali nie nak beradu mental and fizikal plak
+ sukaneka +
acara-acara dipertandingkan seperti pic diatas
huhuhuhu
selepas magrib kami berkumpul tuk menikmati makan malam
erti kata lain melantak
terdapat juga persembahan kumpulan, karoake n dll
pelbagai costume red indians yang dipamerkan pada malam tu
costume inchik sparky eh..macam hanis ckp
pakai cawat jek
kerana kain pn tak berapa lebar n panjang
tuk menutup seluruh badan
tpaksa pakai cawat
maaf..pic tak leh ditayangkan tuk tontonan umum
mengandungi unsur-unsur ganas (18sx)
hahahahaha
inilah geng bas sekolah yang menang dalam
treasure hunt kali nie
tahniah..tahniah..tahniah
selepas sesi penyampaian hadiah
kami semua pulang kepangkuan jalan
tuk melakukan
aktiviti serta aksi-aksi
bebas dan panas diatas katil
... sendiri mau ingat ...
lalalalalalalalalala

cerita keluarga ku

red indians costume


+ wassup-wassup +
inchik sparky tengah poning pale nie
this weekend ada treasure hunt
from johor to port dickson
so malam dinner tu nanti kena pakai tema
... red indians ...
macam mane nie
tak penah terpikir pun nak pakai pakaian macam tu
lagi pun tak tahu nak cari kat mane
korang tahu ke kat mane nak cari costume tu

"sila bagi pendapat anda"
... lalalalala ...

inchik sparky sepak bola



+ bola sepak +
semalam ada perlawan bola sepak
9 sebelah yang dianjurkan oleh
... my company ...

lebih kurang 20 team yang mengambil bahagian
perlawanan bermula pada jam
8.30 pagi
tapi nasib tidak menyebelahi team inchik sparky
dimana tewas saat-saat
tuk melangkah ke peringkat separuh akhir
( 2-1 )
lumrah perlawanan
ada yang kalah ada yang menang
kalau semua menang sapa nak kalah
...hehehehe...
sungguh capik semalam

happy birthday to inchik sparky


+ HAPPY BIRTHDAY +
to inchik sparky
... mohd razlan aziz ...
genapla hari nie umur diriku
+ 24 tahun +
... 22 january 1986 ...
walaupun umur ku makin meningkat tetapi
umur perasan inchik sparky
baru nak masuk 18 tahun okehhhh
still muda kerana diriku vampire
ala-ala macam cite adward new moon
lalalalalalabellaa
kalau korang-korang ada nak bagi hadiah
jangan malu jangan segan
inchik sparky sudi memberi alamat ku
hahahaha

untuk tatapan umum
' U '
... chewahhh ...