javascript:void(0) Save

ada ape dengan tarikh 21/12/2008

ibnu fakri + erma lilo
semalam tarikh yang penuh bermakna buat kawan sekelas aku
inchik ibu fakri
yang mendirikan mahligai impian mereka bersama orang tersayang
di kesempatan ini inchik sparky ingin mengucapkan selamat pengantin baru
semoga kekal sehingga akhir hayat dan tabah menghadapi liku-liku berumah tangga
... AMIN ...
bila la turn aku lak nak mendirikan mahligai impian
siapa pasangan aku dan bila tarikh nya
tu yang kt tak tahu
hepiiii belated birthday to
kak hurul
(opis mate yang brutal lagi samseng kg dusun)
cisss... dia merahsiakan nya dari ku
walauapa pun
semoga penjang umo dan dimurahkan rezeki
semoga menjadi wife dan mummy yang terbaik tuk
family mu

8 comments:

hurul said...

time kasih boy..!!

QueenWizza said...

ingt ko kawen td! :D

Ungku Nor said...

21 dis lepas?
akak lepak kat rumah puas-puas..;p

Siong Berantai said...

ehehehe! ganas sungguh gambar dak picca no 2 tu ek? hahahaha!

sparkystar said...

hurul
kasih diterima seadanya.ngeh3

sparkystar said...

wizza
erkk...aku ker?lum masa nye lagik.aku akn pukul canang bila tiba masanya..
...................................

ungku nor
yeker...bila masa nak lilex2 lg kan
...................................

siong berantai
bukan tahap ganas lagik,tu dah kira senior mak lampir(bak kata puaka tbing biru) sguh seram!!!

hanis said...

happy belated bornday kak hurul

sparkystar said...

hanis
syap2 jek kan dia.ciss cake dia tu