javascript:void(0) Save

teknik seribu bayang tag uji

+ promotkan nama korang dengan +
+ secantiknya atau sekreatifnya++ letakkan picture yang paling korang +
+ suka maupun sape-sape suka + + picture yang korang tak suka atau +
+ mungkin comot sikit ++ list stuff yang paling korang sayang giler +
inchik-inchik turtle+ 3 perkara pelik tentang korang +
- nil -
- nil -
- nil -
+ 3 lagu terpaling gemar +
- st 12 -
- bunkface -
- sixth sense -
+ 2 filem yang paling best +
- transformers -
- fast and furious -

6 comments:

~ujicham~ said...

nis, tulisan cina tu 'wo ai ni ek'?

sparkystar said...

uji
ntah la..aku pn tak tahu.kene jmpa pakar bhasa cina tuk mtafsirkan..hehehe

hanis said...

haah uji oii...
wo ai ni lah tu..

sparkystar said...

hanis
yeker...uji si hanis nie bkn tul pn.kt tnye uncle tiew jap lagik.ngeh3

qaseh heedayah said...

pew maksd tulisan cina tu?? :P

sparkystar said...

qaseh
sparky pun tak tahu tp tu yg kt nak tahu..uncle tiew(smbil mjerit mmangilnya)ngeh3