javascript:void(0) Save

mega sales


T-Shirts - Brand PUMA - (Original)

Harga Asal : RM 198.00
Harga Tawaran : RM5.00 sahaja
Baju rampasan Kastam
Boleh order kalau mahu
Sesuai untuk suami/isteri/pakwe/makwe

cepat!!cepat!!cepat!!
selagi stok masih ada..huhuhuhuhu
tiada jual dimana2,hanya ada di blog sparkystar saje!!

15 comments:

anakmalaysia said...

Aku nak kucing tu jer... baju tak mo

sparkystar said...

erkk..nnt aku pkir kn mcm mane nak tgalkn.huhu

Mogen Ali Rico said...

aku nak karpet tue..baju dgn kucing aku taknak..

hanis said...

dah nama pun barang rampas... kene lah amik package kucing (puma)+ baju... mana bley nak demand...

Mogen Ali Rico said...

boleh boleh..ko boleh jer demand time beli dvd..aku pon leh demand gak beli baju..tul tak spark..


3 bintang ...4 bintang...spark aku nak baju kucing tgh cangkung

sparkystar said...

hanis
pndai lak si hanis nie,slalu sengal jek..hahahaha

mogen
alamak bro,carpet tu tak jual la bro..tu hiasan smata2,lagipun carpet tu hanis pnya belah mak dia pnya cousin pnya suami belah cik kiah carpet ada kene mgena gak la ngn pak habib tu..
holaa..holaa

sparkystar said...

mogen
tul2..layanzzz..anis tak suka 3 & 4 star nie..dia suka 6star,dia ade ckp si anak malaysia tadi..
hola..holaaa...

lau ade stok yg kau nak tu nnt aku post kat blog.

hanis said...

ko nak kene dush... dush ngan haku eh... hambik... hambik... hambik nihh....

hanis said...

woii...woiii... hape nih... aku di fitnah... tak baek tau...

Mogen Ali Rico said...

6 star??? makkiahhh!!!selera bosar niehh..giler ah ding dong..terkejut mimbo aku sejenak..

ko carik laa kat celah bedah kalo jumper gambar kucing tgh cangkung tu..mesti cute cam gangbang

hanis said...

erkkk... alhamdulliah... kenyang betul makan mee bandung + teh ais tghari tadi...

petang nak makan gorang pisang... cekodok goreng... popiah bersira... cucur udang...

malam ni nak makan spaghetti... laksa... nasi bukhari... nasi ambang... nasi lemak berlauk... nasi kerabu.... nasi ayam madu....

huh... memang beso seh selere haku... hahahahah :P

sparkystar said...

erk...xpe2 makan puas2 k.lau nak pape lagi ckp je k.huhu

~cik manis~ said...

nak beli kucen 2 saje..hehe

man_helang said...

aku nak ode soploh...murah tu brand puma RM lima hengget jek...

sparkystar said...

cik manis
nak kucing je eh,xleh la.kene li satu set.sbb nie package lor..

man helang
ckup ker?nnt aku pos kat kau.