javascript:void(0) Save

konsert rockers sedunia


jom ramai-ramai datang ke konsert rockers.jangan lepas kan peluang keemasan anda
masuk adalah percuma,tiada bayaran dikenakan.
tiket-tiket boleh didapati oleh mr.sparkystar saje..
cepat!! cepat!! cepat!! selagi tiket masih ada.
same-same kita memeriahkan lagi konsert rockers sedunia.

maklumat lanjut sila hubungi cik hanis @ cik ebob
di talian tol bebas cukai kami..hollaa..holaaa...

13 comments:

hanis said...

nomey nyer... abis la kene raba ngan aku ngan ebob nnt(penyanyi tersebut)

sparkystar said...

korg nak raba aku ker,tulun..aku tak sgup dinoda.hahahaha..

hanis said...

raba kucing tu ler... ko nak buat hape!!!

anakmalaysia said...

anak mesia nak berkawan dengan artis tu... JANTAN KAN!!!

pastu boleh ebob ngan hanis raba2.. kekeke


Anak Mesia tgk jer dah tau kucing Jantan Betina... NAK BELAJAR anak Malaysia ada kelas...

offer kenaikan harga 50%... CALL SEKARANG!!!

man_helang said...

pergh...gile gerek kucin tu...mcm nih kumpulan rock indon takleh carik mkn kat cni lg lah...ha ha ha

mhud said...

ooopppss...gile la kalau kucing jd rockers..huhu

sparkystar said...

anakmalaysia
owh..nak kene raba ehh,jap aku tanye dorg dulu.ahaks...hola..hola

manhelang
tu la pasal,xleh wat pe dah.susah artis nak cari makan.tu baru skit aku tjuk.byk lagi aksi yg maut

mhud
aku dah nak hampir2 gila nie.hanis cpt la bagi cpr.hongga..hongga

_neo_ said...

weh ade ke rock show yang dianjurkan oleh kekucingan??hohoho

~cik manis~ said...

tomeynyer kucen..harhar..

sparkystar said...

_neo_
adalh konsert kucing,korg jek tak tahu.huhuhu

sparkystar said...

cik manis
tomei kan..susah nak cari nie..
holaa..hollaa...

~ujicham~ said...

comey lagi aku... wakaka

sparkystar said...

uji
erkk..comel lagi kau?
haah la,nape slame nie aku tak pasan! (sdap kn ati si uji jek)
hollaa..hola..