javascript:void(0) Save

broken hearted


kesian sesiapa yang sedang patah hati sekarang nie, pic tu adalah hasil kajian bagi org yg sedang patah hati.hehehehe...benda yg dah lepas tu biar la dia lepas,angap jela ianya satu knangan manis dan pahit swaktu ketika dahulu..mmg tak leh lupakan,cuma blh jadi knangan yang trindah.mcm lagu samsons.ahakss..tak di nafikan semua orang mcm tu jgk tmasuk aku..huhuhu..
hahahahammppehhh...

7 comments:

hanis said...

aihhh... tak kan semalam jumpa aweks lama hari ni dah kuar post broken heart kot.... emmmm... memori daun pisang ker?

sparkystar said...

erkk..mane ade la,dah la wat tp tak post jek..hehehe..yg lame jd knagan yg baru ttp dihati

hanis said...

ye ler....

sparkystar said...

eleh...yola dear,

uji said...

yg penting memori dauunn pisang tu cuma sejarah smlm je.. ye tak..

gado pasal aku lg besh.. apa la korang

hanis said...

gadoh sal ko mmg hari2 dah....

uji said...

la ye ke... tu yg bertumbuk2 tu pasal aku laa... terharu beb! haha