javascript:void(0) Save

tawaran hebat sempena puasa


tawaran hebat sempena puasa kali ini, aku telah bsusah payah cari kan tuk korang2 semua.awek-awek yang aku offer kat korang tuk ajak bbuka pose so korang boleh pilih sendiri la eh..aku tak pakse! ahakss..meh aku kenal kn name2 dorg eh, dari sblah kiri

1 - zaiton
2 - mastura
3 - mazlina
4 - sally
5 - katty
6 - suzy

p/s : cepat!! cepat!! sebelum tlambat, ade 6 jek! xbyk yg aku dpt.sesunguhnye aku bukan la bapak ayam!! ahakss

16 comments:

Monkey D Luffy said...

Perempuan sejati ker?

Aku nak order yang BAJU PUTIH.

Terima kasih

~ mizzAmy ~ said...

~ ya ampunn... tawaran apakah ini? ~

sparkystar said...

monkey
original!! baju putih eh..name dia suzy.welcome

mizzamy
ala..rilex la,cuma suka suki jek la.hehe

miellza said...

wow, ada plak tawaran camni ye... huhuhu...

amboi captain, bleh main2 order plak... captain bukan dah ada awek kat hawaii ke... nk tambah cawangan la ni...

hanis said...

monkey..
ish.. ish... tahap gersang dah si luffy ni...

sparky..
yang ko ni dah knape? takde keje eh... ko ingat anak ayam ke hape pompuan2 nih.... (nak aku kuarkan ayat2 novel aku ker?)

Monkey D Luffy said...

TAHAP GERSANG!!!

LANUN DAH MARAH...

AWAS KAU AKU JUMPA DALAM TANDAS

tiffany said...

amboi2 cek abng sorang nie... siap ade tawar menawar kat sini ekk...

tak baik taww... bulan poce nie... kuikukui...

sparkystar said...

miellza
en.monkey mmg bgitu org nye.dia kata ade kosong lagi 3..ahaks..

sparkystar said...

hanis
yola.wat2 sabo la luffy bulan pose nie.kang batal lak.hehe

tidakkkkkkk!!! kau jgn sesekali memanipulasikan ayat2 novel kau.

Mogen Ali Rico said...

wei wei weii..jual kurma laa lagi gengster..

sparkystar said...

monkey
bwk btenang.istifar byk2 bro..kau nak jmp aku or hanis dlm tandas?

lau kau nk jmp aku, aku xksah la sgt sbb kt same2 laki.lau nk jmp hanis kat tndas kau kene ptong kau pny ttuuuuuuttttt....

hahaha

sparkystar said...

tiffany
hehehe..jgn marah,xkn nak tawar diri sndiri kot.sparky mane la laku.haha

sparkystar said...

mogen
gangstar tu mmg la gangstar bro tp mcm cina cakap susah mahu untung wooo...pesaing ramai woo..

♥~ir@~♥ said...

tk ada yg berkenandi hati,,hehe

sparkystar said...

ira
xde eh..xpe,nnt lau ade tawaran lg kt offer kat awk k.huhuhu

mhud said...

adoi...kes bahaya nih...hehehehe...ni open sgt dah ni..ahakz