javascript:void(0) Save

kenapa mesti hari ini kau bagi,aku benci!!


argghhhh!!!...sedapnye kek nie,aku dah tak tahan nie..tulun la aku!!
kenapa mesti hari ini kau bagi kat aku,nape xsbelum puasa! nape xmalam! nape xhari raya jek! knape semua nie blaku, knape nafsu ku mlonjak, rasa gegaran di dlm perutku.anak tekak ku bgoncang kuat..tidakk,slamat kn hamba mu ini daripada semua dogaan mu..hehehehe..

aku cuma nak ckp yg aku nak ucapkan bebanyak time kasih kat empunya tuan yg sgup bagi aku kek nie..xsabo aku nak lantak kek tu,bila la nak buka nie ek..rasa mcm lmbat jek hari ni..huhuhu..

kalau korang2 nak rasa meh la dtg umah sparky hari nie,leh bukak puasa same2 ek.sikit sama sikit..manyak same manyak..honggaa..

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA..

16 comments:

Single Man said...

Kalau kau benci... meh sini... aku lapar ni

sparkystar said...

erkk..mane leh makan sorg2 bro.

miellza said...

cedapnye kek... meliur tgk bulan2 puasa ni...

tp bler tgk dua tiga kali lain mcm plak rupe kek tu... mcm ape ye?

Mogen Ali Rico said...

kek apo tue..berkerawang2..mcm cacing kerawit yorr..

hanis said...

best woo kek nih... banyak aku makan... lalalal

sparkystar said...

miellza
sedap wooo..pelik ekk,yg atas tu cokelat laa..

mogen
tu yg wat aku selera bangat tuuu..
hahaha

sparkystar said...

hanis
hanis bab makan mmg dia xleh handle,aku baru makn sikit.dia trus abis kn.family aku tkezut dehh..ngeh3

natasyah amirah said...

hi sparky, sdp nya kek tu.dah hbis ke?napa tak tglkn trisha??

sparkystar said...

natasyah amirah
hii..dah bis lor,dlm post ckp suro dtg uma lau sape2 nk.so np xdtg.hehe

natasyah amirah said...

trisha tk tahu la,baru masuk hari ini.

sparkystar said...

ermm..xpela,nnt lau ade lagi sparky bg k.hehehe

AinZa said...

mcm pelik je kek ni..kek cacing ke ape..

.::WaNiE::. said...

apsal kek tu nmpk cam penuh ngn cacing..bukan selera jadi xselera lar..hahahha

salam kenal ;)

sparkystar said...

ainza
erkk..yeker..

wanie
ptut la mkin slera aku makan.ahaks
hahahaha

alif-mikail said...

meh sini koi malam tak puasa tahu .. ahhahaha

sparkystar said...

alamak..dah lmbat la,dah licin aku bedal.hehehe