javascript:void(0) Save

korea vs taiwan

..waduh..waduh..waduh..
pagi-pagi dorang dah bukak cerita pasal cite-cite
korea dan taiwan
sape lagi lau tak
(wahh..siap promote nie,tak de dpat pape ker???)
sesunguhnya dorang nie memang hantu gila dgn cite2 macam nie
sekarang nie UJI tengah layan cite taiwan

...METEOR GARRDEN...

manakala si KAK HURUL plak tgah layan cite korea

...FULL HOUSE...

dia kata masuk nie dah 6 @ 7 kali dia ulang cite nie

...haibat...haibat...haibat...

aku pn ape kurang nye,suka gak tgk cite korea tp yg aku paling minat

...WINTER SONATA...

hero dia ala-ala mcm aku jek
(dorg yg ckp tp tak tahu tang mane yg same)
...ngeh...ngeh...ngeh...

korang nie suka ke tgk cite-cite korea @ taiwan
lau suka bagi la komen korang
suka crite yg mane satu
(tamil.thailand.vietnam)
...hongga...hongga...hongga...

8 comments:

MaszLaVista said...

err...saya xde rase minat laa kt cite korea or taiwan nih..meleret2..

sparkystar said...

maszlavista
erkk..its ok.anda mampu mgubahnya.hehehe

hanis said...

uji...
nak pinjam meteor garden buleh?
kekeke~

sparkystar said...

hanis
ujiiiiiiiiiiiii.....ada olang nak pjam meteor garden!!

farhanaLicious said...

waaa... sekarang saya layan super rokie. korea nye cite. meteor garden baru abes. arr.. pasni layan hana kimi lak. heheh~

~ujicham~ said...

hm.. tang taik idong je sama. jgn nak perasan lebeih2.

sparkystar said...

farhanalicious
wah..wah..pminat setia gak.hehehe
...................................

uji
waduh..waduh..sama ker??penah rasa ehh..kwang.kwang..

hurul said...

boy... puh..lease..!! tak setitik pun rupe kang jun sang tu rupe hang okehh!! pewwassan!! anyway, memang le encik boy ni kate suke citer WS tu.. but then.. jalan cite pon tak ingat.. suke ke tu ? wahahaha