javascript:void(0) Save

sungguh haibat mereka ini

+ fuyooo +
sangat haibat-haibat belaka mereka ini
hanya mengunakan basikal daripada lori
... okehhhhhh ...
asal boleh jek dorg-dorg nie kan
teksi + bus + train
... no komen ...
korang jela komen

16 comments:

AyanaAsham said...

real ke tu..
kat mane nih...

Dhada said...

Haibat haibat ! lalalala

ijechan said...

eii gerun tgk yg motosikal tu. sanggupp tu drg naik duk belakang.

pakcik bw kete tu kuat! haha

CikYana(",) said...

pehhh
mmg dasyat la dorg nie
naik basikal pun leh angkat kete..
inchik sparky leh wat cmtu?
ngeh2

ruffemo said...

wa..memang haibat low

sparkystar said...

ayana
real la.ntah la ek,kat mane tu tak pasti yg pting bukan kat MALAYSIA okeh..huhu
.....................................

cik dhada
ayoyo...
.....................................

ijechan
mak kiah tul dorg tu,safety first okeh...

sparkystar said...

cik yana
fuyo2..lau inchik sparky la,sbelah tgan okeh..tp keta mainan la..hahahaha
.....................................

ruffemo
well..nak wat mcm mane,mmg haibat..lalala

Galuh Cendra Kirana said...

kalo aku nak tumpang kompem makan ruang nihh..

adam06 said...

huhu...itu je la yg dorang mampu kat negara dorang...tu pun dah kira taraf "star LRT" tuh wakakkaa

Monkey D Luffy said...

kalau kat malaysia... mesti polis 'JELES' nak tahan

♥ Cik Ca said...

hikhik...
huaa.... shangat haibat lOr...
tepuk tgn sikit.. hihihi..
yg pic no 2 tuh.. bgs lar..
klu ade ank 1 team bOla..
sng bwk.. tOksa beli MPV da..
hahahaha

★ Nu♥ℜul ★ said...

fulamak dashyat r
mmg haibat

haii inchick sparky

Nurul Ain binti Mohamad Yusop said...

wahaha..sangat teruja dan menarik..

amiey alen said...

wow... first picture tu hebat giler... hehehe


btw, re-link me @
amieyalen.cyrildason.com

amieymisme jarang kena update lor... :D

sparkystar said...

cik puan galuh
alamak..sowi la,tmp penuh okehhh...
hahaha
.....................................

adam
betul3..pling populor tu kat sane
.....................................

bro luffy
apa kata kt wat transport mcm tu kat malaysia

sparkystar said...

dear ca
wawawawa...haibat la,nnt leh la beli satu ek,li bwk satu kg lagik tu..hahaha
.....................................

cik nurul
hai cik nurul,nak order satu tak..hehe
.....................................

nurul ain
hehehehe..lau kat malaysia ada,tak tahu nak ckp per..