javascript:void(0) Save

u olls penah dengar kumpulan gingerbread

... ting tong ...
korang penah dgr lagu kumpulan
+ gingerbread +
tajuk dia kucari damai dihati
nie kumpulan orang lama2
kalau korg nak dgr
inchik sparky leh email okehhh
....................................................
lirik
+ gingerbread +
... kucari damai dihati ...
mengapa kau tergamak sungguh
memperdaya harapan ini
tunas kasih yang aku semai
racun berbisa yang kau sirami
beginikah balasan cinta
manis kata di bibir saja
lembut lidah mengukir janji
segunung mimpi berkecai kini
sesalan tidak terucap
bila kau berubah sikap
ku sedar siapa diri ku
kau buat tempat berteduh
semoga engkau bahagia
di samping kekasih baru
andainya engkau kecewa
janganlah kau cari aku
biar saja aku sendiri
yang mencari damai dihati
airmata basah di pipi
tak mungkin dapat membasuh luka

23 comments:

Galuh Cendra Kirana said...

aaaa...lagu ni ekk..haku penah dengar..Jamal Abdillah nyanyi semula mase aku tgk konsert dia kat Istana Budaya 2 tahun lepas..huhuhu..sedap gak lagu nih..tak silap aku sora penyanyi Gingerbread ni mcm Alleycats sikit..

CikYana(",) said...

eh2 bkn lagu ni ke yg cik yana kasi?
yg cik yana email aritu?

CikYana(",) said...

i hope so..insyaALLAH..i will meet someone better than him..tp msh ade ke org yg akan suka pd cik yana??akan de ke org yg btul2 jujur dn ikhlas terhadap cik yana???

lea said...

cm pernah dgr lagu ni...

best kan?

ezzati said...

nak..

FaDLi said...

xpenah tau pun gingerbread... kalo ginger spice tau la kot

★ Nu♥ℜul ★ said...

xpna ag ..
tp psti nieh lagu jiwang kan ..

aH Lian~ said...

pnah dga lor!

Mencari Erti Hidup said...

manjer ske lgu ne..
bes..

Raihanna said...

incik sparky..rai nak try dgr lagu nie... best ek??

cIk pEnNa said...

penah dengar kumpulan nih..
;)

Monkey D Luffy said...

lagu kedukaan jer ni... uhuk

lOvecAh said...

HUA... gilew kentang..
incik sparky lyn wo0o0 lgu neyh...
nk dgr gaks.. email to me oke...

little_fairy87@yahoo.com

♡ Eibu June's ♡ said...

mase lagu ni kuar rase nye waktu tu ibu junes remaja kot..
x brape igat sgtlah..
tapi bole layan gaklah..hehehe

LifeSaver said...

penah dgr nama kump ni..rasa nye baru je kuar jozan show..tp x pasti la btul ke x...cik lifesaver ni pelupa ckit..hik3

p/s:jiwang inchik sparky~ hik3

sparkystar said...

cik puan galuh
owh..mcm tu eh,haibat2..lbih kurang la mcm alleycats
...................................

cik yana
ari tu kan inchik sparky mntak tlg cik yana tlg download kan,sbb inchik sparky nak lagu nie,anyway thanks.
...................................

cik yana
insyalh..smua ada psangan masing2 cuma siapa,bila n bgaimana hanya dia yg mampu

CikYana(",) said...

tima kasih inchk sparky..hrp2 cmtu la yer..doa2 kn lah..
lgu gingerbread ni..cm sesuai je ngn cik yana..lgu org putus cinta..wahwah..tul kan?

sparkystar said...

lea
best2..lau nak ckp okeh..
...................................

ezzati
mcm mane nak bagi,bg la email kamo okeh.
...................................

fadli
nie kumpulan org dulu2,otai la jgk.huhu

sparkystar said...

nurul
nak try dgr ker?? dgr dulu baru kumen okeh..hehhee
...................................

ah lian
okeh3...
...................................

mcari erti hdup
suka eh,baguiiii2.ngeh3

sparkystar said...

cik rai
nak ehh..nnt inchik sparky anta k,ape email ekk??
...................................

cik penna
okeh3..
...................................

inchik luffy
duka tak duka sgt la,makan dlm bro..huhu

sparkystar said...

lovecah
hehehee..nnt inchik sparky anta okeh..tunggguuu
...................................

ibu june
lagu nie time2 ibu rmaja eh,dah lame gitu..layan
...................................

lifesaver
owh..cengitu eh,inchik sparky universal..layannnnnzzzz

angelemika said...

s

Raihanna said...

pergh...best lagu nie incik sparky.... layan jiwang rai kejap...
thanxxx tau