javascript:void(0) Save

episod pertama inchik sparky di KL

saat menanti diri ku dibawa pergi oleh bas transnasional
bas kami bertolak pada jam 11 mlm bersama inchik along
dan ditemani oleh inchik naga dan inchik hazie kering
sempat lagi snap pic sbelum naik bus
lalu kami beransur pergi
selamat tinggal pasir gudang
keadaan sg besi yg lengang
fuyooo..xde keta time tu pun
haibat..haibat
inchik sparky smpai sg besi sekitar jam 4 pg
dan kami dijemput oleh inchik salleh n inchik fad
di stesen pudu dan terus dbawa lari kerumah nye
inchik sparky + inchik along
di stesen LRT menuju puncak ke Bukit Jalil
tuk menunaikan hasrat inchik sparky yg ingin mcubanya skali lagi
tapi rzeki tiada lagik
insyalh..inchik sparky akan cuba lagi
setelah hajat inchik sparky tmakbul kami mnuju ke MID VALLEY
dan bjumpa dengan cik angel lalu dicolik skali lagi
tuk pegi ke the curve
bfoya2 + movie + jalan2 + makan +setelah puas bersantai mlihat movie kami pun blah dari situ
dalam area kul 10 mlm dan balik ke rumah inchik sallehsetelah tiba dirumah kami diajak oleh housemate inchik salleh ronda2 kl
inchik sparky n mreka semua pi DANAU KOTA jalan2 tgk awek
opssss..tgk brang okehhh..
inilah selipar gergasi yg smpat diamik curi2
besar gaban sape la empunya ekk
inchik sparky n kwn2 lepak2 king kong bsama shinga la
jam 5 pg baru smpai umah
sungguh lepak dan keletihan
+ tunggu episod kedua inchik sparky di KL okeh +

14 comments:

CikYana(",) said...

wah
besh nye:)
nnt p kL sme2 lor..
hikhik..leh??

LifeSaver said...

nak ikut gi KL!!!

Nasha Ajis said...

pic selipar besar tu aku pernah upload dlm blog thn lepas..kekekekeke

Galuh Cendra Kirana said...

erk...kot yer pon ko frust...ko jangan la telan Pin nombor tu lagi ekk inchik sparky..ko nih degil ya amat la..ko nak join thaipusam ker aper....eee(sambil haku ngeri nengok dalam molot inchik sparky ader Pin!)

sparkystar said...

cik yana
best ooo..insyalh,kt pi ramai2..wat rmbongan cik kiah okeh..hahahaha
...................................

lifesaver
lor...yola2,ajak mr.ke skali.ngeh3

sparkystar said...

lalalavista
erkk..yeker,sguh besar kan.dudk dlm tu pn leh.haibat2
...................................

cik puan galuh
erkk..mane ade frust lor,aku lapo time tu baru lpas kan..sguh capek diri ku mnungu..adoiiyaiiii,lupa nak amik pic bsama la,leh letak dlm nie skali..xpe2 next time je la..

CikYana(",) said...

bole gk
g rmai2 happening skit..
inchk sparky sponsor la..
hihihi..cmne tue??

sparkystar said...

cik yana
erkk..sponsor,backruppppppppp la inchik sparky cik yana oiii

CikYana(",) said...

hahahaha..
ala..sponsor cik yana sorang dh la..
bole la ek..kihkih
nnt cik yana nk p bandung..

angelemika said...

semua comment yg mengampu nichhh!

♥ Cik HeLena ♥ said...

wahhhh best x pegi ujibakat??hehe...xpew nnti cuba lagi..wahh bestnyee dye jalan2...

NaD said...

aaaa....
buat pe kat KL?

sparkystar said...

angel
ape nye???
...................................

cik helena
thanks..insyalh

Monkey D Luffy said...

aku kije ler isnin tu... uhuk